Zatürre teşhisi konulan ve sonrasında hastanemizde yapılan kontroller sonrasında Akciğerinde badem parçaları çıkan Ali Asaf, hastanemizde sağlığına kavuştu.

05 Ocak 2019

Kocaeli'de yaşayan Fatma ve Halil Karakaya çiftinin ilk çocukları 2 yaşındaki Ali Asaf, anne ve babasıyla kuruyemiş yedikten sonra soğuk algınlığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Ateşi 39 dereceye kadar yükselen küçük çocuğa doktorlar tarafından zatürre başlangıcı teşhisi konuldu. Uygulanan tedavi sonrasında sağlığında düzelme görülemeyen küçük çocuğa bu kez bronkoskopi işlemi yapıldı. Akciğerinde badem parçaları tespit edilen Ali Asaf, 1.5 saatlik operasyon sonrası sağlığına kavuştu. Ameliyatı gerçekleştiren Çocuk Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mevlit Korkmaz, "Çocuklara 3-4 yaşından önce kuruyemiş yedirilmemeli? uyarısında bulundu.

Ekleme Tarihi: 5.01.2019
Güncelleme Tarihi: 5.01.2019