Sağlık Bakanlığı ve ISQua tarafından konferansa katılan katılımcıların eğitimi için seçilen 4 hastaneden biri olduk!

24 Eylül 2024

Dünya genelinde sağlık hizmetleri kalitesi ve akreditasyon standartlarını belirleyen Uluslararası Sağlıkta Kalite Derneği (ISQua), T.C. Sağlık Bakanlığı ve TÜSKA iş birliğiyle düzenlenen 40. ISQua Uluslararası Konferansına, 24-27 Eylül 2024 tarihleri arasında İstanbul ev sahipliği yapmaktadır.

Bu etkinlik, sağlık kalitesi ve akreditasyon alanında profesyonellerin bilgi paylaşımı ve deneyim paylaşımı için büyük bir fırsat sunmaktadır. Emsey Hospital, Sağlık Bakanlığımız ve ISQua tarafından konferansa katılan katılımcıların eğitimi için seçilen 4 hastaneden biri olmuştur.

Emsey Hospital, sağlık kalitesi ve akreditasyon standartlarının uygulandığı önemli bir sağlık kuruluşu olarak dikkat çekmektedir. Uluslararası katılımcıların ve TÜSKA temsilcilerinin Emsey Hospital’a gerçekleştirdiği ziyaret, hastanenin hasta odaklı hizmetleri, güvenlik standartları, teknolojik yöntemler ve uluslararası kalite standartlarının uygulanması gibi birçok önemli kriterin ayrıntılı bir şekilde incelendiği özel bir süreç olmuştur.



Ekleme Tarihi: 24.09.2024
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024
Emsey Tıbbı Yayın Kurulu Tarafından Hazırlanmıştır
Yukarı